МЕНЮ ХАРЧУВАННЯ

ПОГОДЖЕНО
Начальник Вінницького
Головного управління Держпродспоживслужби

у Вінницькій області _________І.М. Односталко

ЗАТВЕРДЖЕНО
Директор КЗ"ЗДО №14 ВМР" _____ Н.В. Поплавська

ПОНЕДІЛОК

СНІДАНОК Від1 до 4-х років (г) Від 4 до 6 (7) років (г)

КАША БОЯРСЬКА

95/100 114
КОТЛЕТА МОРКВЯНА З СМЕТАННИМ СОУСОМ 50/50 70

ФРУКТИ СВІЖІ

40/40

60

ОБІД
СУП СЕЛЯНСЬКИЙ З ПЕРЛОВОЮ КРУПОЮ 150/150 200
КАША ГРЕЧАНА 90/90
113

ШНІЦЕЛЬ РИБНИЙ НАТУРАЛЬНИЙ

КОМПОТ З СВІЖИХ ФРУКТІВ

ХЛІБ ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ

47/47

120\120

30/30

70

160

30

ВЕЧЕРЯ
КАРТОПЛЯНЕ ПЮРЕ 91/91 114

КОТЛЕТА НАТУРАЛЬНА З ФІЛЕ КУРКИ ПАНІРОВАНА В СУХАРЯХ

КАБАЧОК ФАРШИРОВАНИЙ ОВОЧАМИ

ХЛІБ ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ

КАКАО

48/48

45/45

30/30

150/150

65

60

30

180

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування