МЕНЮ ХАРЧУВАННЯ

ПОГОДЖЕНО
Начальник Вінницького
Головного управління Держпродспоживслужби

у Вінницькій області _________І.М. Односталко

ЗАТВЕРДЖЕНО
Директор КЗ"ЗДО №14 ВМР" _____ Н.В. Поплавська

ВІВТОРОК

СНІДАНОК Від1 до 4-х років (г) Від 4 до 6 (7) років (г)

БУТЕРБРОД ГАРЯЧИЙ З КУРЧТИНОЮ ТА ТВЕРДИМ СИРОМ

40/40 50
БІГОС ОВОЧЕВО-КУРЯЧИЙ 45/45 55

КАША ПШЕНИЧНА

КИСІЛЬ З КУРАГИ

90/90

138/150

103

180

ОБІД
ЮШКА СТОЛИЧНА 150/150 200
КАША ГРЕЧАНА 90/90 113

КУРЯЧИЙ РУЛЕТ ФАРШИРОВАНИЙ ЯЙЦЕМ

ХЛІБ ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ

ФРУКТИ СВІЖІ

ІКРА КАБАЧКОВА

60/60

30/30

40/40

29/29

80

30

40

37

ВЕЧЕРЯ
ВАРЕНИКИ З ФАРШЕМ З СИРУ ТА РОДЗИНОК 146/150 200

ЯГІДНЕ КЮЛІ

ПЮРЕ З МОРКВИ

ЧАЙ КАРКАДЕ

55/60

40/40

150150

75

40

180

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування