МЕНЮ ХАРЧУВАННЯ

ПОГОДЖЕНО
Начальник Вінницького
Головного управління Держпродспоживслужби

у Вінницькій області _________І.М. Односталко

ЗАТВЕРДЖЕНО
Директор КЗ"ЗДО №14 ВМР" _____ Н.В. Поплавська

ПОНЕДІЛОК

СНІДАНОК Від1 до 4-х років (г) Від 4 до 6 (7) років (г)

КАША МАННА З РОДЗИНКАМИ ТА ЯБЛУКАМИ

119/122 153
КОМПОТ З ЯБЛУК 133/140 183

ХЛІБ ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ З СИРОМ ТВЕРДИМ

30/30

30

ОБІД
СУП КАРТОПЛЯНИЙ З ПШЕНИЧНОЮ КРУПОЮ 150/150 200
КАША ГРЕЧАНА ВЯЗКА 90/90 113

ХЛІБ ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ

СВІЖИЙ БАНАН

КИСІЛЬ З ЯБЛУК

РИБНА ПАЛИЧКА З ЯЙЦЕМ

БУРЯК, ТУШКОВАНИЙ З ЯБЛУКАМИ

30/30

40/40

136\143

46/46

58/60

30

40

180

69

81

ВЕЧЕРЯ
КАРТОПЛЯНЕ ПЮРЕ 91/91 114

СУФЛЕ З ВАРЕНОГО КУРЯЧОГО МЯСА ТА РИСУ

КЕФІР

КАПУСТА ТУШКОВАНА

82/82

100/100

80/81

110

125

105

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування