МЕНЮ ХАРЧУВАННЯ

ПОГОДЖЕНО
Начальник Вінницького
Головного управління Держпродспоживслужби

у Вінницькій області _________І.М. Односталко

ЗАТВЕРДЖЕНО
Директор КЗ"ЗДО №14 ВМР" _____ Н.В. Поплавська

П`ЯТНИЦЯ

СНІДАНОК Від1 до 4-х років (г) Від 4 до 6 (7) років (г)

ФРІТАТТА

50/50 50
КАША РІДКА МОЛОЧНА З РИСОВОЇ КРУПИ З ВЕРШКОВИМ МАСЛОМ 88/90 113

КИСІЛЬ З КАКАО

ХЛІБ ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ

120/120

30/30

130

30

ОБІД
БОРЩ ПОЛТАВСЬКИЙ З ГАЛУШКАМИ 150/150 200
ЗРАЗИ МЯСНІ ФАРШИРОВАНІ ГРЕЧКОЮ 82/82 110

ХЛІБ ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ

ЯБЛУКО

НАПІЙ АПЕЛЬСИНОВИЙ

30/30

45/45

114/120

30

65

120

ВЕЧЕРЯ
ПИРІГ ПАСТУШИЙ З КУРЯЧИМ МЯСОМ 115/115 154

КАПУСТА ТУШКОВАНА З КВАСОЛЕЮ

МОЛОЧНИЙ КИСІЛЬ

73/73

128/138

98

180

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування