МЕНЮ ХАРЧУВАННЯ

ПОГОДЖЕНО
Начальник Вінницького
Головного управління Держпродспоживслужби

у Вінницькій області _________І.М. Односталко

ЗАТВЕРДЖЕНО
Директор КЗ"ЗДО №14 ВМР" _____ Н.В. Поплавська

ЧЕТВЕР

СНІДАНОК Від1 до 4-х років (г) Від 4 до 6 (7) років (г)

КАША ПЕШЕНИЧНА РОЗСИПЧАСТА

90/90 113
КУРКА ПО-ІТАЛІЙСЬКИ 45/45 60

ПУДИНГ З ЦВІТНОЇ КАПУСТИ

ХЛІБ ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ З ТВЕРДИМ СИРОМ

ФРУКТИ СВІЖІ (ВИНОГРАД)

51/51

30/30

30/30

73

30

40

ОБІД
СУП З СОЧЕВИЦІ З МЯСНОЮ ФРИКАДЕЛЬКОЮ. 150/150 200
МАКАРОННИК МЯСНИЙ 94/94
118

БУРЯК ТУШКОВАНИЙ

КОМПОТ З СУШЕНИХ ПЛОДІВ

ХЛІБ ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ

29/30

116/116

30/30

40

140

30

ВЕЧЕРЯ
ПУДИНГ СИРНО-МОРКВЯНИЙ 128/135 166

ГАРБУЗ ЗАПЕЧЕНИЙ З ЯБЛУКАМИ

СІК

48/48

130/130

67

180

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування