МЕНЮ ХАРЧУВАННЯ

ПОГОДЖЕНО
Начальник Вінницького
Головного управління Держпродспоживслужби

у Вінницькій області _________І.М. Односталко

ЗАТВЕРДЖЕНО
Директор КЗ"ЗДО №14 ВМР" _____ Н.В. Поплавська

СНІДАНОК Від1 до 4-х років (г) Від 4 до 6 (7) років (г)

КАША ВІВСЯНА З ГАРБУЗОМ

119/121 153
ПУДИНГ З КУРЯТИНИ 60/60 80

ХЛІБ ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ З СИРОМ ТВЕРДИМ

ЧАЙ КАРКАДЕ

ГОРОШОК ЗЕЛЕНИЙ З КАПУСТОЮ

30/30

150/150

56/58

30

180

87

ОБІД
СУП КАРТОПЛЯНИЙ З ПШЕНИЧНОЮ КРУПОЮ 150/150 200
МАКАРОННІ ВИРОБИ З СИРОМ ТВЕРДИМ 87/87
110

КНЕЛІ З КУРЯТИНИ З РИСОМ В СМЕТАННО-ТОМАТНОМУ СОУСІ

БУРЯК ТУШКОВАНИЙ / САЛАТ "РУБІН"

ХЛІБ ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ

КОМПОТ З СВІЖИХ ФРУКТІВ (ЯБЛУК)

47/47

50/50

30/30

114/120

60

74

30

120

ВЕЧЕРЯ
СИРНИКИ РОЖЕВІ(З МОРКВОЮ) 131/138 174

СОУС ЯБЛУЧНИЙ

КАПУСТА ТУШКОВАНА

ЧАЙ КАРКАДЕ

40/40

40/40

150/150

40

60

180

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування